Πολιτική καταλύματος

VB HOTEL

Πληρωμή / Ακύρωση:

 Απαιτείται προκαταβολή 30% της συνολικής τιμής της κράτησης για να επιβεβαιωθεί η κράτηση, εντός μιας εβδομάδας από την ημερομηνία της κράτησης. Το υπόλοιπο θα πρέπει να εξοφληθεί κατά την άφιξη. Εάν ένας φιλοξενούμενος φτάσει μετά την ημερομηνία άφιξης της κράτησης ή εάν φύγει πριν την ημερομηνία αναχώρησης της κράτησης, ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να χρεώσει τη συνολική τιμή της κράτησης.

 Για ακυρώσεις μέχρι 21 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, η προκαταβολή θα επιστραφεί, μείον τα έξοδα συναλλαγής. Για ακυρώσεις αργότερα ή για μη εμφάνιση, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Οι επισκέπτες πρέπει να πληρώσουν το πλήρες κόστος οποιασδήποτε ζημίας προκαλούν στο ακίνητο.

VB HOTEL

Αποποίηση ευθύνης

 Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για απώλεια, ζημιά, τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να υποστεί ή να αντιμετωπίσει ο μισθωτής. Ούτε ο ιδιοκτήτης μπορεί να αναλάβει ευθύνη για τυχόν αναστάτωση ή ταλαιπωρία που μπορεί να επηρεάσει τις διακοπές του επισκέπτη, όταν η ατυχία αυτή δεν είναι εύλογη ευθύνη του ιδιοκτήτη.

 Σε περίπτωση μη τακτοποιημένων χρεώσεων μετά την αναχώρησή μου, εξουσιοδοτώ το Vrachos Beach Hotel να χρεώσει την κάρτα μου. Το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα εντός (ή εκτός) του ξενοδοχείου. Επιπλέον το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη για απώλεια τιμαλφών και πολύτιμων αντικειμένων από τα δωμάτια.

Πολιτική καταλύματος

Check in - Check out

Check in: 14:00 – 22:00
Check out: 07:30 – 11:00

Παιδιά

Εώς 2 ετών διαμένουν δωρεάν σε βρεφικές κούνιες (κατόπιν αιτήματος)

Κατοικίδια ζώα

Στο κατάλυμα δεν επιτρέπονται
κατοικίδια ζώα

Επιπλέον κρεβάτι

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πτυσσόμενου κρεβατιού για 3ο άτομο στα στούντιο η 5ο άτομο σε ορισμένα διαμερίσματα με χρέωση 10,00 € ανά νύχτα. Η μέγιστη χωρητικότητα επιπλέον κρεβατιών σε ένα στούντιο η διαμέρισμα είναι 1.

Τρόποι εξόφλησης

Το ξενοδοχείο δέχεται πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO, UNIONPAY

Σημαντικές πληροφορίες

Παρακαλείστε να ενημερώνετε το ξενοδοχείο εκ των προτέρων σχετικά με την αναμενόμενη ώρα άφιξης η αναχώρησής σας

Scroll to Top